MUBEM Kariyer Günleri 2024: FENCİ TV Portalı Kurucusu

MUBEM 2024 kariyer günleri kapsamında, 21 Mayıs 2024 tarihinde Fenci TV Portalı kurucu koordinatörü ve TEK Koleji Lise Müdürü Sn. Sercan Acar ve Fenci TV Biyoloji Öğretmeni Sn Zehra Tamer Elibol Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 3. Sınıf lisans öğrencileri ile atölyemiz Bilim Dükkanında bir araya geldiler.
Fen ve Teknoloji Öğretmenliği Alanında, ÖABT'de Türkiye çapında en tanınmış eğitimcilerle hizmet veren ve KPSS alanında Türkiye’nin en köklü uzaktan eğitimi olan portalın tanıtımının yanı sıra konuşmacılarımız, kariyerlerine ilişkin deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaşmışlardır.
Konferansın sonunda lisans öğrencilerimiz sorularını yöneltmişler ve katılımcılarımız kendilerine yayınladıkları kitapları hediye etmişlerdir. Bizlere değerli zamanlarını ayırdıkları için Sn. Sercan Acar ve Sn. Zehra Tamer Elibol’a MUBEM ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme : 26.05.2024 17:31 Okunma Sayısı : 285