2015-MUBEM Doğa Okulu Yaz Bilim Kampı II

2015-MUBEM Doğa Okulu Yaz Bilim Kampı II: Sorguluyorum, Keşfediyorum, Eğleniyorum

2015 yılında gerçekleştirilen MUBEM Doğa Okulu Yaz Bilim Kampı II, çocukların merak ve keşfetme isteğini teşvik etmeyi, bilim ve doğa ile iç içe eğlenceli bir deneyim sunmayı amaçlamıştır. Bu doğa bilim kampı, genç katılımcıların bilimsel bilgiye ve doğanın sıra dışı dünyasına olan ilgilerini canlandırmıştı. Bu özel etkinlik, katılımcıların öğrenme sürecini heyecanlı ve ilgi çekici bir serüvene dönüştürmelerine yardımcı olmuştu. Kamp boyunca katılımcılar, uzman eğitmenler tarafından yönlendirilirken doğa bilimlerini keşfetmişler, gözlemler yapmışlar, deneyler gerçekleştirmişler ve astronomiye dair bilim temelli problemleri çözmeye çalışmışlardır. Doğa yürüyüşleri, gece gözlem etkinlikleri ve laboratuvar çalışmaları gibi etkinlikler sayesinde, katılımcılar doğanın çeşitli yönlerini keşfetmekten büyük keyif almışlardır. Bunun yanı sıra doğa bilim kampı, sadece bilimsel keşiflerle sınırlı kalmamıştır; aynı zamanda katılımcılara sosyal becerilerini geliştirebilecekleri ve arkadaşlık bağlarını güçlendirebilecekleri bir platform sunmuştur.

Son Güncelleme Tarihi : 26.09.2023 16:42 Okunma Sayısı : 201