EĞİTİMDE YENİLİKLER VE YAPAY ZEKA ETKİLERİ SEMPOZYUMU

11 Mayıs 2024 Cumartesi günü TEDBodrum Koleji Kampüsü yerleşkesinde gerçekleştirilen “Eğitimde Yenilikler ve Yapay Zekâ Etkileri Sempozyumu” na merkezimiz bilimi topluma yayma faaliyetleri kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi fen bilgisi öğretmenliği lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katılımını sağlamıştır.
Öğrencilerimizi içinde bulunduğumuz dijital çağın gerektirdiği becerilere sahip bireyler olarak yetiştirmek temelinde, sempozyuma katılanlar gelişen teknoloji ile yapılan yenilikleri öğretmenlerin öğretmenlere sunumlar yaparak deneyimlerini paylaştıkları verimli bir süreç gerçekleşmiştir. Öğrencilerimiz gelecekteki kariyer gelişimlerine sempozyumun katkı sağladığını belirtmişlerdir.

Son Güncelleme Tarihi : 26.05.2024 17:25 Okunma Sayısı : 182