Bilim ve Sanat Öğrenci Kongresi

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde, Muğla Bilim ve Sanat Merkezi yürütücülüğünde ve Eğitim Fakültesi iş birliğinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Türkiye genelindeki bütün bilim ve sanat merkezlerinde ortaokul ve lise düzeyinde eğitim alan öğrencilere yönelik olarak 11-13 Haziran 2024 tarihleri arasında hibrit (çevrim içi ve Üniversitemizde yüz yüze) gerçekleşen Bilim ve Sanat Öğrenci Kongresine Merkezimiz bilim kurulu üyesi hakem ve konuşmacı olarak destek vermiştir. MUBEM Müdürümüz Prof. Dr. Ayşe Oğuz Ünver Kongrenin davetli konuşmacısı olarak yer almıştır. Merkez Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Hasan Zühtü Okulu kongre oturum başkanlığının yanında kolay ulaşılabilir malzemeler ile teleskop tasarım atölyesi düzenlemiştir.

Son Güncelleme : 07.07.2024 22:05 Okunma Sayısı : 120