MUBEM Ekibinden Prof. Dr. Ayşe Oğuz Ünver ve Dr.Hasan Zühtü Okulu Encouraging Creative Ideas in The Engineering Design Process For Science Classes (Bilim Sınıflarında Mühendislik Tasarım Sürecinde Yaratıcı Fikirlerin Bulunması) başlıklı sözlü bildirilerini 24-27 Mart 2022 tarihinde Antalya’da gerçekleşen International Conference on Education in Mathematics, Science and Technology (ICEMST) (Uluslararası Matematik, Fen ve Teknoloji Eğitimi Konferansı) konferansında sunmuşlardır.

Oğuz Ünver, A. & Okulu, H. Z.,(2022). Encouraging Creative Ideas in The Engineering Design Process For Science Classes. International Conference on Education in Mathematics, Science and Technology (ICEMST), March 24-27, 2022 in Antalya, Turkey.

Son Güncelleme Tarihi : 01.04.2022 12:34 Okunma Sayısı : 594