Avrupa Birliği Erasmus+ Okul Eğitimi STEAM for ALL Projesi

Erasmus+ Programı Okul Eğitimi (2020-1-FI01-KA229-066529_3) faaliyeti kapsamında "Using Various Technological Tools and Enhancing 21st Century Subskills" başlıklı Avrupa Birliği projesi Datça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Öğretmenlerimiz Sayın Halil İbrahim Gül ve Datça Yılmazlar Orta Okulu Fen Bilimleri Öğretmeni Sayın Ali Ergen koordinatörlüğünde 8-12 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir. Müdürlüğümüz  “Short-term joint staff training events” kapsamında gerçekleşen projeye eğitim desteği vermiştir.

Etkinliklerin ikinci gününde (9 Mayıs 2023) Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Ayşe Oğuz Ünver proje paydaşlarına Üniversitemizi ve Araştırma Merkezimizi tanıtan çevrimiçi bir sunum gerçekleştirmiştir. Sunumda ayrıca katılımcılara mühendislik tasarım becerilerinin sınıf ortamına aktarımı konusunda konferans verilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 12.05.2023 22:02 Okunma Sayısı : 390