TÜBİTAK Bilim Söyleşileri: Köşk 100. Yıl Atatürk Orta Okulu

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri bilim insanlarını öğrencilerle buluşturarak, toplumda bilim farkındalığını ve popüler bilim okuryazarlığını artırmayı hedeflemektedir. Bu kapsamda MUBEM Merkez Müdürü Prof. Dr. Ayşe OĞUZ ÜNVER Aydın ili Köşk ilçesi 100. Yıl Atatürk Orta Okulu ev sahipliğinde " Newton’nun 3 Boyutlu Dünyasından Einstain’nın 4 Boyutlu Dünyasına Geçiş " başlıklı konferansı 27 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirmiştir. Konferansa ilgi ve desteklerinden dolayı 100. Yıl Atatürk Orta Okulu Müdürü Sayın Serap Kaplan’a, Söyleşiyi düzenleyen öğretmenimiz Zeynep Ceren ÇİFTSÜREN’e, değerli katılımcı öğretmenlerimize ve konferansa çok büyük ilgi gösteren çok kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 05.05.2022 15:15 Okunma Sayısı : 569