MUBEM Ekibi TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen 220K080 proje numaralı ve “Hizmetiçi Öğretmen Eğitiminde Bilimsel Sorgulama Destekli Çevrimiçi Mentörlük (e-Scaffolding) Modelinin Tasarlanması ve Etkililiğinin Değerlendirilmesi” başlıklı BİSDEM projesi kapsamında, 24-27 Mart 2022 tarihinde Antalya’da gerçekleşen International Conference on Education in Mathematics, Science and Technology (ICEMST) (Uluslararası Matematik, Fen ve Teknoloji Eğitimi Konferansı) katılmıştır. Proje adına konferansta bir panel ve iki sözlü sunum gerçekleştirilmiştir. Yayınlanan araştırmaların künyeleri aşağıda paylaşılmıştır.

Oğuz Ünver, A., Okulu, H. Z., Muslu, N., Özdem Yılmaz, Y., Şenler, B., Arabacıoğlu, S. & Bektaş, O., (2022). The readiness of stakeholders in the scientific ınquiry supported mentoring project @BİSDEM. International Conference on Education in Mathematics, Science and Technology (ICEMST), March 24-27, 2022 in Antalya, Turkey.

Muslu, N., Okulu, H. Z., Şenler, B., Arabacıoğlu, S., Özdem Yılmaz, Y. & Oğuz Ünver, A. (2022). An instrument development study to determine teachers' expectations of professional development. International Conference on Education in Mathematics, Science and Technology (ICEMST), March 24-27, 2022 in Antalya, Turkey.

Bektaş, O. & Oğuz Ünver, A. (2022). Teachers’ effective use of time in scientific inquiry lessons. International Conference on Education in Mathematics, Science and Technology (ICEMST), March 24-27, 2022 in Antalya, Turkey.

Son Güncelleme Tarihi : 01.04.2022 12:28 Okunma Sayısı : 663