Hizmetiçi Öğretmen Eğitiminde Bilimsel Sorgulama Destekli Çevrimiçi Mentorlük (E-Scaffolding) Modelinin Tasarlanması ve Etkinliğinin Değerlendirilmesi Projesi (BİSDEM)” Açılışı

23 Eylül 2021 tarihinde TÜBiTAK ARDEB/SOBAG 1001 programı tarafından desteklenen “Hizmetiçi Öğretmen Eğitiminde Bilimsel Sorgulama Destekli Çevrimiçi Mentorlük (E-Scaffolding) Modelinin Tasarlanması ve Etkinliğinin Değerlendirilmesi Projesi (BİSDEM)” için açılış toplantısı düzenlendi. Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Yıldız, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Müdürlüğü temsilcisi Elife Yeşilyurt, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, proje araştırmacıları, okul müdürleri, değerli proje katılımcısı öğretmenlerimiz ve üniversitemiz öğretim elemanları katıldı.
Proje katılımcısı öğretmenler ile 2021 -2022 Güz ve Bahar okul dönemi içerisinde YEĞİTEK , Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve MSKÜ UZEM işbirliğinde yürütülmesi planlanan projeye başlangıç yapıldı.

Projenin web sitesine ulaşmak için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 04.03.2022 12:00 Okunma Sayısı : 894

Son Haberler